Ordu Üniversitesi Düriye Çetinceviz Anaokulu

Vizyon: İnsan yaşamının sihirli yılları olarak tanımladığımız okul öncesi eğitim yıllarında en iyi ve en kaliteli eğitim vermek, Okul Öncesi Eğitim Alanında öncü; emsalleri arasında marka bir okul olmak

Misyon: Okul Öncesi Eğitim İlkeleri Işığında, Çocukların duygusal, fiziksel, zihinsel, gelişimlerini sağlayan, sevgi temelinde; milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda bilimsel düşünebilen dengeli bireyler yetiştirirken , ülkesini seven, sürekli gelişmeye açık, yapıcı ve yaratıcı bireyler yetiştiren bir eğitim kurumudur.

Başarılar:

Saatler: 08:00 / 17 :00
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ AKIL OYUNLARI JİMNASTİK
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: YEDİ BÖLGE TÜRKİYEM (E-twinning) SCAMPER İLE KREATİF DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR(E-twinning) GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KALBİMDE İZ BIRAKANLAR(E-twinning) HAND FOR NATURE (E-twinning) MİNİKLERİN SANAT KARNAVALI(E-twinning) READY FOR FUTURE(E-twinning) İLK HİKAYEM SAHNEDE(E-twinning)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: 135
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA ÇOCUK KULÜBÜ BULUNMAKTA OLUP DRAMA,RESİM,MÜZİK,SATRANÇ,KODLAMA,İNGİLİZCE,HALK OYUNLARI,JİMNASTİK VE DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİNE YER VERİLMEKTEDİR.

WEB - https://oduduriyecetincevizanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Mustafa Kemal Bul. Anaokulu Sitesi no 228/1 Altınordu / ORDU

Yerleşim Yeri - ALTINORDU/ORDU ŞEHİR MERKEZİ

Ulaşım Okulumuz Ordu – Giresun karayolunun Turnasuyu mevkiinde bulunan Ordu Üniversitesi Kampüsü’nün içinde bulunmakta olup şehir merkezine uzaklığı 7 km’dir. Ulaşım Dolmuş araçları ile ortalama 15 dakikada sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık şehir merkezine uzaklığı 7 km’dir